تبلیغات
رویش سبز افغانستان - طرز تهیه مخمر قارچ کامبوجا:
 
رویش سبز افغانستان
اندیشه ی سبز ، رویش سبز ، افغانستان سبز
پنجشنبه 6 اسفند 1394 :: نویسنده : آمنه واعظی

براى تهیهٔ چاى کامبوجا سه لیتر آب را بجوشانید (۶ عدد شیشهٔ نیم‌لیترى شیر پاستوریزه) و یک فنجان شکر را در حال جوشیدن به آن اضافه کنید، پس از اینکه آب و شکر مخلوط شد ظرف را از روى شعله بردارید و یک قاشق غذاخورى بزرگ چاى خشک را داخل آن بریزید و بگذارید ۱۴ دقیقه دم بکشد و پس از اینکه چاى دم کشید و حرارت آن تا حد دماى محیط کاهش یافت آن را از صافى رد کنید و تفالهٔ چاى را بگیرید و سپس کمى از قارچ کومبوجا را داخل ان بیاندازید و روى ظرف را با یک دستمال کتانى بپوشانید، به‌نحوى که هوا براى تنفس باکترى‌هاى قارچ بتواند وارد ظرف شود. قارچ کامبوجا باید ۷ روز در مایع بماند، این مایع باید در محیطى تاریک و با دماى ۲۱ الى ۲۴ درجهٔ سانتى‌گراد نگهدارى شود. پس از این مدت متوجه مى‌شوید که قارچ جدیدى در زیر قارچ اولیه تولید شده که هرکدام از این که قارچ‌ها مى‌تواند براى تهیهٔ یک ظرف دیگر نوشیدنى کومبوجا مورد استفاده قرار گیرد. پس از ۷ روز نوشیدنى آمادهٔ مصرف است، مخمر قارچ کامبوجا را از صافى رد کنید و در یک ظرف شیشه‌اى در یخچال نگهدارید، مى‌تواند هر روز قبل از صبحانه و یا قبل از هر وعده غذا از این مخمر قارچ کامبوجا 
بنوشید. 





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :