تبلیغات
رویش سبز افغانستان - گام هفتم :مرحله لذت بخش برداشت قارچ
 
رویش سبز افغانستان
اندیشه ی سبز ، رویش سبز ، افغانستان سبز

در صورت کنترل دما و رطوبت، تهویه مناسب و رعایت بهداشت سالن حدود یک هفته تا 10 روز بعد از شوک دهی شاهد فلش اول از محصول خود خواهید بود.

و پس از ان  نیز هر فلش با فاصله یک هفته ای تا ده روز خواهید داشت.

قبل از شروع برداشت

وسایل مورد نیاز برای برداشت را آماده کنید از جمله: چهار پایه، سطل یا سبد پلاستیکی، چاقو و قلمو، و . . . و

با الکل 10 درصد یا کلر در آب ضد عفونی کنید.

بستر را در صورت نیاز آبیاری و مدت زمان گردش هوا در سالن را بیشتر کنید تا قطرات آب روی کلاهک قارچ خشک شود چرا که ماندن طولانی مدت آن روی کلاهک باعث آلودگی باکتریایی می شود و نشانه آن قهوه ای شدن روی کلاهک می باشد. 

از لباس تمیز و دستکش یک بار مصرف استفاده کنید. 

برای چیدن قارچ کافیست کلاهک آنرا گرفته و به سمت پائین مقداری فشار وارد کرده و آن را قدری بچرخانید تا از بستر جدا شود. 

قارچی که از بستر چیده می شود همراه با ریشه و مقداری  خاک از بستر جدا می شود، آن قسمت را با چاقو بریده و در سطل بریزید و قارچ ها را در سبد قرار دهید البته آن را به داخل سبد پرتاب نکنید که صدمه ببیند. 

باقی مانده قارچ روی بستر را از ان جدا کنید چرا که ماندنش آلودگی ایجاد می کند. پس از پایان برداشت تکه های ریخته شده در کف سالن را جمع آوری کنید تا موجب آلودگی در سالن نشود .





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
سه شنبه 18 اسفند 1394 02:54 ب.ظ
سلام و خسته نباشید به مسئولین پر تلاش رویش سبز

وبلاگ شما به لیست پیوندهای گلشهر اضافه شد. امید که علاقمندان استفاده کنند.

موید باشید


آمنه واعظی سلام خانم اخوند زاده عزیز ،تشکر فراوان از لطف شما
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :