تبلیغات
رویش سبز افغانستان - مطالب بهمن 1394
 
رویش سبز افغانستان
اندیشه ی سبز ، رویش سبز ، افغانستان سبز
چهارشنبه 28 بهمن 1394 :: نویسنده : آمنه واعظی

ویژگی و چگونگی تولید بیوگاز ‏

بیوگاز به نام گاز مرداب نیز شهرت یافته با تركیبی از متان ‏(CH4)‏ و دی اكسیدكربن ‏(CO2)‏ و بوی ‏قابل تشخیص مانند تخم مرغ گندیده . سبك تر از هوا می باشد و طبق مطالعات انجام گرفته در هندوستان آنالیز ‏بیوگاز در جدول زیر ذكر گردیده كه میزان درصد گاز متان آن بستگی به دمای هاضم داشته و هر چه دمای هاضم ‏پایین تر باشد درصد متان آن بیشتر و ارزش حرارتی بالاتری دارد ولی میزان گاز تولید شده كمتر است . بیوگاز ها ‏به دو دسته زیر تقسیم می شوند.‏
‏1.‏ بیوگازهای با بار آلی ورودی زیاد
‏2.‏ بیوگازهایی با بار آلی ورودی کم
دستگاهای فوق دارای تفاوتهایی در میزان گاز تولیدی، زمان ماند و نحوه راهبری می باشند.‏

جدول تركیبات بیوگاز

نام گاز

فرمول

درصد تركیب

متان

CH4

55 تا 65%

گازكربنیك

CO2

35 تا 45%

نیتروژن (ازت)

N2

0 تا 3%

هیدروژن

H2

0 تا 1%

اكسیژن

O2

0 تا 1%

هیدروژن سولفوره

H2S

0 تا 1%

دمای احتراق بیوگاز حدود 700 درجه سانتیگراد (دمای احتراق گازوئیل 350 درجه سانتیگراد و نفت و پروپان ‏‏500 درجه سانتیگراد ) و دمای شعله حاصل از آن 870 درجه سانتیگراد است . بیوگاز مانند سایر سوخت های ‏گاز قابل احتراق بوده و با نسبت 1- 20 با هوا مخلوط شده و سرعت اشتغال آن بالا می باشد . ارزش حرارتی آن ‏در حدود 6 كیلووات ساعت بر مترمكعب است (یعنی برابر ارزش حرارتی نیم لیتر سوخت گازوئیل) كه در جداول ‏بعدی خواص بیوگاز نسبت به گازهای سوختی و سایر سوختها مقایسه شده است . فشار لازم و مطلوب برای ‏پخت و پز با بیوگاز بین 5 تا 20 سانتیمتر ستون آب می باشد . ارزش حرارتی متان خالص در حدود 9000 کیلو ‏کالری بر متر مکعب می باشد.‏

چگونگی تولید بیوگاز

‏ دستگاههای بیوگاز در شكل كلی از دو حوضچه ورودی و خروجی و یك مخزن تخمیر(هاضم) و یك مخزن گاز ‏تشكیل شده اند كه شرایطی از قبیل آب و هوا ، فرهنگ ، اقتصاد و تكنولوژی باعث وجود اشكال مختلف و ‏مدلهای گوناگون گردیده است . در تمام این دستگاهها آب و مواد اولیه در حوضچه ورودی مخلوط شده و از آنجا ‏به مخزن تخمیر هدایت شده كه پس از تخمیر و تولید گاز با اضافه كردن مواد اولیه به سوی مجرای خروجی و ‏حوضچه خروجی هدایت می گردند . ‏
اگر دستگاه بیوگاز با دقت كافی و در محل استقرارش درست به كار گرفته شود و بتواند نیازهای انرژی و كود غنی ‏برای كشاورزی تولید كند صاحب آن از داشتن چنین دستگاهی خوشحال می شود ولی از نظر نوع و چگونگی ‏كاركرد ، دستگاههای متفاوتی در جهان ساخته شده و مورد بهره برداری قرار گرفته كه توضیح در رابطه تمام موارد ‏از حوصله این بحث خارج است ولی سه نوع كلی آن كه بیشترین طرفدار و بیشترین مصرف كننده را به خود ‏اختصاص داده ، مورد بحث قرار می دهیم و بدیهی است روش كار و فعالیت بقیه دستگاهها نیز مشابه اینها می ‏باشد . ‏
‏1.‏ دستگاه بیوگاز با سرپوش شناور كه به مدل هندی معروف است ‏
‏2.‏ دستگاه بیوگاز با مخزن مشترك و ثابت كه به مدل چینی شهرت یافته است ‏
‏3.‏ دستگاه بیوگاز با نسبت طول به عرض زیاد که به مدل تایوانی شهرت یافته اند.‏
‏4.‏ کمپوست بی هوازی ‏



ادامه مطلب


نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

این جشن در روز جمعه به مورخ 16/11/1394 در محل اتحادیه اسلامی دانشگاهیان افغانستان با میزبانی اعضای گروه رویش سبز افغانستان و همکاری اعضای محترم شورای اسلامی اتحادیه برگزار گردید.
مهمانان این جشن دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته ی مهندسی کشاورزی با گرایش های مختلف بودند. هم چنین تعدادی از دانشجویان و فرهیختگان دیگر رشته ها نیزحضور داشتند.
در ابتدای این مراسم سرکارخانم طاهره حیدری مدیر محترم کارگروه کشاورزی در اتحادیه دانشگاهیان طی سخنرانی به جایگاه ویژه کشاورزی دراقتصاد و توسعه اشاره کرد و اهمیت اجرای عملیات کشاورزی به صورت علمی و تخصصی را به عنوان یکی از نیازهای اساسی کشور دانسته و ارائه تحقق آن را وظیفه دانشجویان این رشته عنوان کرد.همچنین گزارشی ازنحوه ی برگزاری کارگروه کشاورزی در اتحادیه و طرح ها و فعالیت های انجام شده طی این چند سال ارائه نمودند.
در ادامه این مراسم یکی از اعضای گروه رویش سبز ضمن معرفی گروه و نحوه ی شکل گیری و آغاز به کار آن شرح مختصری از فعالیتهای انجام شده و موفقیت های حاصل از اجرای طرح ها و برنامه های گروه را بازگو کرد.به گفته ایشان این گروه با هدف و رویکرد کسب تجربه ایجاد درامد و کارآفرینی و اشتغال برای دانش اموختگان این رشته تشکیل شده است.هم چنین فعالیت های گروه را کاملا مستقل از هرگونه ارگان یا نهاد خاصی دانسته و هرگونه مساعدت و سرمایه گذاری توسط نهاد یا فردی خارج از گروه را تکذیب کرد. 
آقای عظیمی نیز به نمایندگی ازاعضای شورای اتحادیه اسلامی دانشگاهیان افغانستان ضمن تشکراز برگزاری جشن و فعالیتهای کار گروه کشاورزی و اعضای گروه رویش سبز اظهار کردند که اعضای این گروه فراتر از یک کارگروه عمل کردند و در واقع کارگروهی به معنای صحیح را انجام دادند و از دیگر دانشجویان و کارگروه ها نیزخواستارانجام این گونه فعالیتها و عملی کردن ایده ها و طرح هایشان شدند.
در پایان این مراسم نیز ، مدیر محترم گروه رویش سبز اقای محمد جواد علیزاده از همکاری ها و نتایج حاصل از فعالیت های این گروه در طی این یک سال ابراز خوشحالی کردند و لازمه ی دستیابی به موفقیت های بیشتردر راستای اهداف مورد نظر در اینده را تلاش و پشتکار و همکاری بیشتراعضا بیان کردند.ایشان همچنین با اعطای لوح تقدیر از اعضای گروه تشکر و قدردانی کردند.

آرزوی ایامی خوش و پربار برای شما
گروه رویش سبز افغانستان




نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
 
در این نشت صمیمی جناب آقای راغی رئیس محترم کنسولگری، سکرترآقای اکبرزاده معاون اول، آقا ی حسینی مسئول بخش فرهنگی واعضای گروه رویش سبز افغانستان حضور داشتند.
گفت و گو با عرض تبریک به جناب آقای راغی جهت انتصاب به این سمت و همچنین اشاره به جایگاه کشاورزی و برشمردن ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در کشور افغانستان توسط خانم حیدری مدیر کارگروه کشاورزی شروع شد. پس از آن نیزخانم خاوری یکی از اعضا، ضمن معرفی گروه، گزارشی از فعالیت ها و طرح های در حال اجرا تا به امروز و دستاوردهای حاصل از این فعالیت ها ازجمله پرورش قارچ، کاشت زعفران در هرات و... را ارائه نمود.
جناب آقای راغی با ابراز خوشحالی از دیدار با رویش سبز افغانستان وهمچنین تحسین اعضا جهت اجرای این طرح ها به ویژه پروژه ی پرورش قارچ دکمه ای گفت: امروزه عرصه ی زراعت یکی از عرصه های مهم در سیاست و اقتصاد کشورها میباشد وبه دنبال آن امنیت غذایی یکی از مسائل پراهمیت در دیپلماسی نوین در دنیا قرار دارد.
و در ادامه نیز اضافه کردن که دو جزء کاملا نا متناسب یعنی روند افزایش جمعیت کره زمین ومحدودیت وکمبود منابع وظرفیت های طبیعی وتولیدی، موضوع امنیت غذایی را به عنوان یکی از دغدغه های کلان درسطح کشورها برجسته کرده است. در نتیجه کشوری که تولید کننده مواد غذایی باشد؛به مراتب جایگاه ویژه ای در منطقه و جهان خواهد داشت.


ادامه مطلب


نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :







نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
سه شنبه 13 بهمن 1394 :: نویسنده : آمنه واعظی




نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
دوشنبه 12 بهمن 1394 :: نویسنده : آمنه واعظی

یکی از حیوانات نشخوار کننده با ارزش و فراوان کشورها بز است !!!

بزها از علوفه گیاهان خشک و چوبی شده و خارو خاشاک بیابان تغذیه  میکنند.

شیر و گوشت دو محصول مهم بزها هستند ک همه شما با ان اشنا هستید.

گروهی از بزها علاوه بر شیر و گوشت کرک نیز تولید میکنند.

از کرک بز در بافت لباس* الخصوص لباس زمستانی استفاده میشود.

کرک در بازار جهانی بعد از بعمل اوری به قیمت هر گرم 1000ت معامله 

میشود.

شما میتوانید با نگهداری و پرورش درست بزهای کرکی از فروش انها سود 

خوبی کسب کنید.

لازم ب ذکر است ک دامداری شغل پر زحمت و دشواری است.

جمعیت و تعداد بزها در دنیا فراوان اما تعداد کمی از انها کرک تولید میکنند!

معروف ترین نوع بز کرکی را بز کشمیر می نامند.

این بز در کشورهای مختلف از جمله:

ایران/افغانستان/چین/مغولستان و روسیه پرورش داده میشود.

تفاوت بزهای کرکی چیست؟؟؟

این بزها از نظر شکل قیافه یا رنگ با یکدیگر تفاوت دارند.



ادامه مطلب


نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
پنجشنبه 8 بهمن 1394 :: نویسنده : آمنه واعظی

1.از نظر تعداد، میزان اشتغال زایی بالا نسبت به سرمایه گذاری دارد
2.زمین مرغوب نمی خواهد
3.زمین زیادی نمی خواهد
4.در مقایسه با کشاورزی آب زیادی نمی خواهد
5.از بقایای کم ارزش در کشاورزی مثل کلش و کود مرغی استفاده می شود
6.تولید ماده غذایی با مصرف رو به رشد
7.تنوع غذایی حاصل از فرآوری موادی مثل ژامبون
8.خودکفایی و جلوگیری از واردات
9.صادرات و ارزآوری
10.توسعه تولید کشاورزی گلخانه ای
11.حداکثر تولید در حداقل فضا
12.تولید فصلی نیست
13.اشتغال زایی
14.امنیت غذایی
15.تولید قارچ های دارویی و محصولات جدید پزشکی
16.تولید محصولات غذایی جدید مثل ترشی ، مربا ، نان و ماکارونی قارچ





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
پنجشنبه 1 بهمن 1394 :: نویسنده : آمنه واعظی

1.پایین بودن قیمت قارچ
2.مصرف سرانه کم
3.گران بودن نهاده ها
4.آلودگی خاک
5.کیفیت پایین کمپوست
6.نداشتن صنایع تبدیلی
7.نداشتن صادرات
8.گرمای برخی از ماه های سال
9.مجهز نبودن سالن های پرورش
10.نداشتن بویلر در واحدهای کوچک برای کوکینک اوت
11.نداشتن چیلر در بسیاری از واحدها
12.ماندگاری کم قارچ پس از برداشت
13.نیاز به نقد بودن پول کمپوست در زمان سفارش حدود 10 تا 30 جلوتر
14.خرید نسیه قارچ و پرداخت هزینه آن 20 تا 60 روز دیرتر
15.پس از آلودگی خاک و کمپوست کسی مسئولیت آن را بر عهده نخواهد گرفت
16.عدم استفاده از تمام امکانات و دانش در این کار
17.آموزش اولیه بد و نادرست و مشاوره های ضعیف و غیرمسئولانه
18.واسطه گری و وجود تعداد زیادی ویزیتور در هنگام فروش
19.هیچ کدام از افرادی که وارد این کار می شوند قبلا تجربه کار عملی انهم به مدت یه ماه را در واحدهای دیگر نداشته اند
20.واسطه ها مبالغ زیادی از فروش کمپوست و خاک را می برند
21.بسیاری از افراد آموزش پذیر نیستند و می پندارند که همه چیز را می دانند
22.بیمه ندارد
23.وقت گذاشتن کمتر از حد نیاز خسارت می زند
24.تبلیغات اینترنتی راجع به سود بالای این کار




نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :